A KÖR: Kincs, Öröm, Ritmus - ami inspirál
Bánki László, Rózsa Dániel és Tóth Ildikó művészeti csoportja


Műhelyünkben a képi alkotás művészeti technikáit (festés, rajzolás, agyagformázás, montázs, kollázs), a rögtönzéses színpadi játék (a playback színház) és a keleti mozgásművészet (Tai Chi Chuan, Chi Kung) elemeit ötvözzük. Csoportjainkban mindenkiben ott rejlő, szabad és spontán önkifejezési formákat segítünk elő. Ahogy egy vendégünk írt erről:

"...kiszakított egy fél napra a sodró folyású világból, és lehetőséget adott, hogy lelassulva, megnyugodva, magunkat tehessük saját figyelmünk fókuszába. Az ember csak akkor jön rá igazán, hogy mennyire hiányoznak ezek az alkalmak, miután kénytelen visszatérni a mindennapi rohanásba."

Az elmúlt évek nagysikerű KÖR workshopjai után 2015-ben elindítottuk az első ÉVKÖR-t, (ÉVKÖR 1.1), amely tavaly zárt csoporttá vált, állandó csapata egy teljes naptári éven át együtt maradt. A csoport tagjai a folyamat végén, 2016 márciusában úgy döntöttek, hogy továbbra is együtt dolgoznának. Velük kezdtük el most, 2016 áprilisában újabb egyéves ciklusunkat, a második évfolyamot. A fókuszban ebben az évben nem annyira az önkifejező alkotó személye áll, hanem maga az alkotás, az alkotói folyamat csínja-bínja. Csiszolgatjuk a technikákat, újabb és újabb művészeti kísérletezésbe fogunk, és visszajelzéseket adunk egymásnak arról, hogyan csináljuk azt, amit csinálunk, és hogyan lehetne másképp, ha mást szeretnénk elérni. Az előzőhöz képest ez az év sokkal tudatosabb, tanulósabb folyamat. Ezt nevezzük ÉVKÖR 1.2.nek.A KÖR Nyári Alkotótábora
2017. június 17-18-19.
szombat 9h-tól
hétfő 16h-ig

Helyszín: Piliscsév


ESETEK
dramatikus esetmegbeszélő csoport pszichológusoknak és más segítő szakembereknek


hetedik alkalom:
2017. május 15.
hétfő, 18.30-21.00 h
KÖR Műhely,
V. Papnövelde u. 1.


további, egyben
csoportzáró alkalom:
június 26.

tovább
Bánki László - 06(20)443-6004 - banki.laszlo@gmail.com